Showroom klaar

Hieronder een aantal van onze standaard diensten die wij aanbieden. Heb je een speciaal verzoek? of wil je aan de hand van de diensten een eigen poetscombinatie voor jouw auto? Neem dan contact op met ons zodat wij een poets beurt op maat kunnen aanbieden.

SHOWROOM KLAAR

Uw auto weer in volledig nieuwe staat terug brengen? Het kan echt, Met onze Showroomklaar-behandeling wordt uw auto van binnen en van buiten volledig onder handen genomen. Het resultaat mag er dan ook zijn. Grondig wassen, motorcompartiment reiniging, volledige interieur reiniging, polijsten en poetsen. Uw auto zal er helemaal als nieuw uitzien.

Voor auto handelaren hanteren wij scherpe prijzen met aantrekkelijke staffelkortingen.

OFFERTE OP MAAT VOOR BEDRIJVEN

Vraag een vrijblijvend offerte aan via de website

Laat uw contactgegevens achter en het totaal aantal auto's wat een in behandeling genomen moet worden.

WANNEER KIEZEN VOOR SHOWROOMKLAAR?

Voor een hogere verkoopwaarde van uw auto.

U wilt dat uw auto er weer zo goed als nieuw uit ziet. Alsof die zo uit de showroom komt rijden!

WAXOYL BEHANDELING *OPTIONEEL

Bij deze behandeling worden dezelfde handelingen verricht als bij de showroom behandeling maar dan uitgebreid met een lakverzegeling.

Door het aanbrengen van een lakverzegeling krijgt de laklaag van uw auto een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Hierdoor is de lak bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf zoals zure regen, strooizout, modder, UV-straling en verontreinigde lucht. Hierbij wordt uw auto geheel met de hand gewassen.

Verder worden de wielen en wielkasten, deurstijlen en ramen gereinigd. Vervolgens worden de kunststofdelen aan de buitenkant behandeld evenals de wielen.

Na deze behandeling kunnen er geen hardnekkige vlekken meer ontstaan in uw bekleding die veroorzaakt worden door modder, snoep, etenswaren en dranken. Door het aanbrengen van een lakverzegeling krijgt de laklaag van uw auto een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Hierdoor is de lak bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf zoals zure regen, strooizout, modder, UV-straling en verontreinigde lucht.