Welkom bij Brilliant carcleaning

Service is heel gewoon bij ons

Wij zijn een professioneel autopoetsbedrijf gevestigd in Dordrecht.

Met de tijd hebben wij ons gespecialiseerd in het poetsen van alle type auto's en het reinigen van interieurs. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het reinigen van jouw autolak en auto-interieur. Door invloeden van buitenaf zoals verontreinigde lucht, vogel uitwerpselen, vernevel, boomhars, industriële vervuiling etc. wordt de lak van jouw voertuig ernstig aangetast.

De juiste behandeling kan ervoor zorgen dat jouw lak hersteld wordt en dat deze beschermd blijft tegen deze invloeden. Daarnaast is het ook aan te raden jouw auto te laten poetsen wanneer je van plan bent je auto te verkopen of in te ruilen. Uit onafhankelijk onderzoek is gebleken dat jouw auto honderden tot duizenden euro's meer kan opleveren door een poetsbeurt!

LAKVERZEGELING?

Ook voor je oldtimer

Bij Brilliant Car Cleaning kun je ook terecht met jouw geliefde oldtimer of caravan.

Wij bieden ook lakverzegelingen aan met garantie. Hierdoor blijft de glans van jouw lak nog langer behouden! Bekijk ook de foto's op de website voor een impressie van een poetsbeurt door Brilliant Car Cleaning. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen voor vragen en/of een prijsindicatie voor de gewenste behandeling van jouw auto of caravan.

Maak een afspraak