INTERIEUR

Hieronder een aantal van onze standaard diensten die wij aanbieden. Heb je een speciaal verzoek? of wil je aan de hand van de diensten een eigen poetscombinatie voor jouw auto? Neem dan contact op met ons zodat wij een poets beurt op maat kunnen aanbieden.

INTERIEUR BASIC

Wanneer u kiest voor deze behandeling wordt u volledige interieur opgefrist. Deze behandeling is het meest geschikt als uw interieur nog redelijk nieuw en schoon is.

Het gehele interieur wordt uitgezogen inclusief de vloermatten en de kofferbakruimte. Verder wordt met perslucht al het loszittende vuil tussen, achter en onder de stoelen verwijderd.

INTERIEUR MEDIUM

Bij Brilliant Car Cleaning kunt u uw auto-interieur weer volledig laten opfrissen, zodat u weer lekker en prettig in uw auto zit!

We beginnen deze behandeling met het grondig uitzuigen van de gehele auto inclusief de vloermatten en kofferbakruimte. Dit betekent dat we ook al het vuil tussen, onder en achter de stoelen verwijderen.

Na het volledig uitzuigen van de auto worden alle kunststofdelen diep gereinigd met een professioneel en krachtig reinigingsmiddel. Hierbij wordt gebruik gemaakt van perslucht waardoor alle hoeken, kieren en gaten worden meegenomen. Ook de luchtroosters worden geheel gereinigd, luifeltje voor luifeltje. Na deze grondige reiniging worden het dashboard en alle kunststofdelen in het interieur behandeld met een voedend product die ervoor zorgt dat het er weer als nieuw uitziet! Bekijk de foto's voor een impressie van deze behandeling.

INTERIEUR HEAVY

Wanneer het interieur van uw auto zeer verontreinigd is door bijvoorbeeld ernstige vlekken in de bekleding of een rokerslucht en aanslag in uw interieur, kunt u kiezen voor de "Interieur Heavy" behandeling.

Hierbij worden dezelfde handelingen verricht als bij de "Interieur Medium" behandeling maar dan uitgebreid met het reinigen en wassen van de bekleding en het plafond waarbij alle vlekken en nare luchtjes worden verwijderd. Bekijk de foto's voor een impressie van deze behandeling.

BRILLIANT PLUS

Bij deze behandeling worden dezelfde handelingen verricht als bij de "Interieur Heavy" behandeling maar dan uitgebreid met een bekledingbeschermer.

Na deze behandeling kunnen er geen hardnekkige vlekken meer ontstaan in uw bekleding die veroorzaakt worden door modder, snoep, etenswaren en dranken.

Dankzij de vocht en vuilafstotende eigenschappen van het gebruikte product is het reinigen van het interieur van uw auto voortaan heel eenvoudig. Reinigen met een stofzuiger of mild reinigingsmiddel is al voldoende om het interieur jong en fris te houden!